Skip to main content

Vernisaj Expozitie ,,Couture "by Myrko  in Timisoara 
Prima expozitie extraordinara "Couture "by Myrko  si-a deschide portile In data 23.08 .2018 la Galeria Helios in Timisoara si va asteapta pe toti iubitorii de arta si moda la o expozitie Couture unica la cel mai inalt niver de cultura si rafinament,prima de acest fel din vestul tarii!
Expozitia prezinta lucrari inspirate din studiul costumului , si lucrari in care sunt prezentate in viziunea Myrko cele mai puternice concurente din emisiunea "Bravo Ai Stil "!

Myrko esre un talentat fashion artist ,cunoscut international pentru desenele sale unice ,viziunea Myrko pentru cele mai cunoscute modele si actori i-au adus faima internationala
Participarea ca designer la renumita emisiunea ,,Bravo ai stil,, unde colaborarea lui cu Silvia is adus acestetia marele premiu In primul sezon !
Myrko a terminat cu sucesss Facultatea de Arte Timisoara ,sectia Arte Decorative ,Moda este licentiat cu nota 10 in Arte Decorative !!
Este membrul al Uniunii Artistilor Plastici din România,si castigator al multor premii pe tara la concursuri prestigioase!!
1998-2002 Absolvent al Liceului de Arta * Sabin Dragoi * din Arad
2002-2006 Absolvent al Facultatii de Arte si Design din Timisoara
2004 Concursul de moda * Levintza prezinta * in colaborare cu Prima TV
2005 Concursul de moda din Japonia sub titlul * Oribe *
2006 Festivalul National de Moda , Cluj-Napoca , editiaVII - locul 2
2006 Festivalul National de Moda , Pitesti , editia XIII - marele premiu - presedintele juriului Catalin Botezatu
2007 Prima editie a concursului * Mango Fashion Award *, Barcelona , Spania
2007 Prezentare colectia * Frida Kahlo * in concursul de frumusete * Model of the year *- Hotel Ramada , Bucuresti
2007 Premiul presei pentru * Cel mai tanar designer in ascensiune * , Sala Ronda , Intercontinental , Bucuresti
2007 Aniversarea a 50 de ani de existenta a Casei Studentilor din Timisoara - podium de moda
2008 Prezentare de moda la * Haven Studio *, Timisoara
2011 Concurs organizat de Doina Levintza si Prima TV , categoria * Palarii de lux *- marele premiu
2013 Concurs digital organizat de TV Arte in colaborare cu Karl Lagerfeld
2015-2016 Mapa cu 8 costume de opera apreciata de directorul Operei din Viena , dl Dominique Meyer
2016-2017 Premiul * Cea mai stilata femeie din Romania * in emisiunea * Bravo ai stil *, sezonul 1 , Kanal D
2017 Concursul * Emerging artist prize *, Londra
2016-2017 Ornament pentru cap in spectacolul * Sentimente* al cantaretei Loredana Groza
2018 - BRAVO AI STIL kanal d-ornament pentru cap in MAREA FINALA BRAVO AI STIL ALL STARS pentru jurata IULIA ALBU !

Comments

Popular posts from this blog

Cerebrating Pride-social networking event by Yanny Deconescu

 Networking and  Celebrating  PRIDE  at the exquisite The Townhouse Bar NYC    for a great cause   ,bringing together cultural diversity, and mixing the world of music, fashion, beauty, diplomacy, film and media entertainment with outstanding live performances by renowned musicians: Mel Greenwich (cello & Billie Holiday sound alike), Professor Charles Thomas (piano & vocal), Brent McGee and MIchael Ferreri (piano). A wonderful event put together by Yanny Deaconescu and Attorney Andrea Dumitru ,Esq Thank  you all the sponsors, friends and guests. as well as The Townhouse for supporting our mission! Mike Grummons, owner & GM The Townhouse Comtesse Suzanne de Paris, Institut de Beauté Her excellence, Mihaela Simona Boscaneanu. Vice-Consul, General Consulate of Romania, NYC Alexandra Popescu-York, celebrity Fashion Designer Gabriela Panduru,PR,fashion writer David Valverde, Balogh Sail Designs Gary Settles, GS Fitness Bootcamp NY Carollina Montoya, Bella Luna Spa Leslie Wy

Yeroc eyewear by Corey Woods 

Nicu Rotaru multiplu campion si alpinist de top aduce steagul Romaniei pe cele mai inalte culmi

  .   GLW: CIne este sportivul Nicu Rotaru, as vrea sa te introduci in cateva cuvinte! NR :Ma numesc Nicu Rotaru,am 46 de ani si vreau "sa ma prezint" Am practicat rugby 5 ani dar in urma unor multiple fracturi a trebuit sa renunt la acest minunat sport si sa continui pentru ca simteam ca pot mai mult. De notat ca in anul 1991 am iesit vice campion national cu echipa Asadar,sala de forta a devenit a doua casa a mea,si incepand din anul 1992 nu mai intrerupt antrenamentele.... Curand au aparut si rezultatele fiind multiplu medaliat la campionatele nationale,iar in anul 2007 succesul s-a conturat in titlul de campion balcanic la categoria +100 kg culturism. In urmatorul an am vrut o schimbare si am schimbat strategia de antrenament,respectiv in 2008 am castigat titlul de cel mai puternic om din Romania GLW: De unde vine  pasiunea si inspiratia pentru alpinism?    NR:  Am descoperit alpinismul si dragostea de munte..... Era o pasiune mai veche care am reusit sa o pun in practica