Lansare carte „Bandele de Stradă” de Luca Vincenti


Lansarea a vut loc la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din Bucureşti un eveniment  de mare suucess lansărea de carte “BANDELE DE STRADĂ“,de autorul  LUCA VINCENTI-scriitor,sociolog,criminalist,jurnalist(de origine italiană)„Un eveniment plin de eleganţă, de profesionalism şi de rafinament intelectual pus în scenă de către sociologi şi profesori SAS: Petronel Dobrică, Darie Cristea şi Gabriel Jderu.
Profesorii care au luat cuvântul, dar şi autorul, au făcut ca această lansare să fie una interesantă.  Sala Dimitrie Gusti din cadrul facultăţii a devenit neîncăpătoare pentru cei care au ales să participe la această lansare de carte în care autorul Luca Vincenti a povestit cum s-a „născut” volumul şi prin câte a trecut pentru ca lucrarea să poată vedea lumina tiparului. Vorbim despre o carte document care a fost interzisă timp de 15 ani în Italia şi la care autorul a lucrat şapte ani, punându-şi în tot acest timp viaţa în pericol
.„«O operă cu caracter internaţional, remarcabilă, originală şi avangardistă care adaugă un bogat conţinut informaţional la cunoaşterea unui fenomen social nou pentru Europa» după cum afirmă Ilustrul Prof.Univ.Dr. Luigi Alfieri, de la Universitatea de Studii din Urbino (Italia). O lucrare de referinţă care aşa cum a menţionat domnul Prof.Univ.Dr. Doru Buzducea, decan al Facultăţii de Sociologie si Asistenţă Socială din Bucureşti şi moderator erudit al acestui eveniment cartea va constitui un manual de studiu documentar pentru studenţii de la această facultate”, a declarat medicul PhD Tatiana-Alice Florescu-Bleotu.
preluat de la  ziarista Claudia Untariu  

Comments

Popular posts from this blog

Cerebrating Pride-social networking event by Yanny Deconescu

Nicu Rotaru multiplu campion si alpinist de top aduce steagul Romaniei pe cele mai inalte culmi

International model Daiana Canalas at TV reality show ''Puterea Dragostei''