Maria Bivol- Mesajul unei posete din piele!


        Maria Bivol este o  foarte talentata creatoare de posete din piele  din Republica Moldova care locuieste acum in USA,ea creaza aceste posete cu modele unice manual printr-o procedura care a invatato  de la tatal ei.  .Geanta din piele reprezinta prin definitie o atractie irezistibila oricarei femei. O geanta este de fapt aidoma unei oglinzi. O femeie eleganta, frumoasa si impecabila, cu un statut bine definit in societatea actuala, trbuie sa lase o impresie deosebita celor din jur!
         Am avut placerea sa o cunosc pe Maria si sa vorbim  despre pasiunea ei  si dragostea ei pentru frumos:
        ''Ideea acestor gentute a rasarit din dorinta de a purta o poseta care sa ma reprezinte, dar si sa reinvie femeia blinda, simpla, suava, constienta de propria femininitate si de rolul ei in societate, o fereastra spre timpurile din trecut.''


         ''Cu multa munca, rabdare si fiind motivata de lucrurile pe care le pretuiesc, am creeat prima mea  gentuta care ma descrie in totalitate:Impletiturile releva etnicitatea mea, exteriorul mai putin sofisticat scoate in evidenta partea sufleteasca, iar materialul dur pentru constructie ma defineste psihologic prin increderea in fortele proprii dar si in divinitate.''  Exemplarul  posetei nr#2 se expune prin contrastul dintre alb si negru ce caracterizeaza femeia curajoasa-care prin forta delicatetei si a iubirii poate muta si muntii si de o intelepciune rara, care poate sa deschida si cerurile pentru a revela solutii.

 Ideea broderiilor atasate longitudinal pe marginile posetei nr#3 a fost culeasa din stilul moldovenesc reprezentind femeia decenta, naturala cu calitati a spiritului similare cu bunatatea care o reprezinta si in acest fel prezint lummi intregi aceasta caracteristica!

 Iar cea mai recenta capodopera consolideaza faptul ca femininitatea este vesnica, apreciata , nu se demodeaza si mereu creeaza echilibru si armonie in jurul sau.


Inceputul proiectului Pagna officiala Facebook este  :Handmade leather bags BY Maria.


Multumim  Cristian Tudor Photography.

Comments

Popular posts from this blog

Cerebrating Pride-social networking event by Yanny Deconescu

Nicu Rotaru multiplu campion si alpinist de top aduce steagul Romaniei pe cele mai inalte culmi

Robert Stan Fitness Champion