Alexandra Popescu-York isi va prezenta noua colectie “Âme de l’artiste” la New York

       Artistul-designer new-yorkez Alexandra Popescu-York îşi va prezenta recenta colecție intitulată “Âme de l’artiste” în cadrul celui de-al 21-lea sezon al Săptămânii Modei la New York, Duminică, 15 februarie 2015, la ora 6:00 pm, la Hotelul Crowne Plaza Time Square. 
Pentru Popescu-York acesta este cel de-al treilea sezon consecutiv al prestigiosului eveniment de modă la care participă.
Popescu-York este singurul artist-designer din cadrul acestui prestigious eveniment care până în momentul de față şi-a prezentat simultan o colecție de modă couture precum şi o expoziție de picturi.
Născută şi formată în capitala României, Bucureşti, Alexandra Popescu-York şi-a început călătoria în lumea artistică la vârsta de trei ani, influențată de mama sa. Instruită de renumiți artişti şi profesori, ea a studiat designul vestimentar şi arta plastică la prestigioasa Universitate de Arte din Bucureşti. Având un bogat palmares de expoziții si prezentări de modă pe plan național şi internațional, cu o artă emoțională puternică şi simbolică, stilul unic al Alexandrei Popescu-York construieşte o punte între designul vestimentar şi celelalte arte, punându-şi amprenta în mod remarcabil pe scena modei new-yorkeze prin colecții memorabile de couture. Conceptul colecției “Âme de l’artiste” este bazat pe ideea că artiştii sunt individualități complexe, uneori greu de înțeles, care trăiesc în propria lor lume suprarealistă. Alexandra îşi aduce la viață propria viziune prin juxtapunearea
diferitelor elemente neconvenționale, dar creeaza o armonie fără cusur ce caracterizează creația vestimentară de clasă.
          Colecția “Âme de l’artiste” transpare prin siluete Art Deco, tehnici de croitorie inovative şi materiale textile sofisticate, un stil unic ce o caracterizează pe artistul-designer Alexandra Popescu-York.
Prezentarea de modă a Alexandrei Popescu-York se va desfaşura în inima New Yorkului, la Hotelul Crowne Plaza Times Square, pe data de 15 Febrarie 2015, la ora 6:00 pm.
Pentru mai multe informații vizitați siteul oficial al Săptămânii Modei la New York: http://www.couturefashionweek.com".

Bilete :http://www.couturefashionweek.com/tickets/

Text tradus si editat de Aura Sapera
Publicist:Gabriela Panduru

Comments

Popular posts from this blog

Cerebrating Pride-social networking event by Yanny Deconescu

Nicu Rotaru multiplu campion si alpinist de top aduce steagul Romaniei pe cele mai inalte culmi

International model Daiana Canalas at TV reality show ''Puterea Dragostei''