Alexandra Popescu York ,invitata de onoare ca artist la Expoziţia internatională „Inter- art”: ”Spre progres în cadrul agendei de dezvoltare post 2015 şi problemele schimbărilor climatice”  Expoziţia internatională „Inter- art”:
”Spre progres în cadrul agendei de dezvoltare post 2015 şi problemele schimbărilor climatice”l a Sediul Națiunilor Unite din New York a fost un adevarat sucess care a sensibilizat oaspeti  si demnitari prezenti la aceasta expozitie de exceptie ,Felicitari! Reprezentant Romania la cel mai inalt nivel in fata integi planete!


 Artista ALEXANDRA POPESCU YORK:
''Mulțumiri și Fundației InterArt și Domnului Stefan Balog care m-au primit cu mare căldură in cercul lor artistic și cu mare drag voi participa și la alte evenimente  in viitor,
Mulțumiri și Institutului Cultural Român din New York și Misiunea Permanenta a Romaniei la Natiunile Unite, din New York care a sprijinit  acest eveniment.
Mulțumiri  Doamnei Ambasador Simona Miculescu fără de care nu aș fi participat la acest proiect extraordinar, publicistei Gabriela Panduru,Yanni Diaconescu si tuturor prietenilor  prezenti!''


Aniversarea de 70 de ani a Națiunilor Unite.
Aniversarea de 60 de ani a României ca stat membru al Națiunilor Unite.


Proiectul este dedicat aniversării a 70 de ani de la crearea Naţiunilor Unite şi aniversării a 60 de ani de la primirea României că stat membru al Naţiunilor Unite. Manifestarea porneşte de la una dintre temele principale pe agenda ONU: ”Spre progres în cadrul agendei de dezvoltare post 2015 şi problemele schimbărilor climatice”. Fundaţia “Inter – Art” din Aiud doreşte să contribuie la această tematică şi să celebreze prin artă cele două momentele aniversare. În total 52 de artişti din 33 de ţări de pe toate continentele lumii vor expune la acest eveniment deosebit.
Fundaţia Inter-Art îşi propune să demonstreze şi prin acesta expoziţie că artă este cel mai bun ambasador în lume. Promovarea artei contemporane atât prin nivelul valoric al artiştilor şi al lucrărilor prezentate cât şi prin numărul mare de ţări participante, contactul cu publicul iubitor de artă, atât direct cât şi prin media de specialitate. Un element important îl constituie promovarea artei contemporane româneşti prin artiştii români prezenţi în expoziţie.
Expoziţia reprezintă a treia participare Inter-Art Aiud la Sediul Naţiunilor Unite din New York şi continuă un şir lung de manifestări – organizate la Cluj Napoca, Bucureşti, Albă Iulia (România), Gyomaendrod (Ungaria), Istanbul (Turcia), Bombay (India),Cairo (Egipt), Rabat (Maroc), Viena (Austria), Vichy (Franţa), Washington D.C. (SUA.), New York (SUA), Kutztown (SUA). După expoziţia din martie 2009 respectiv cea din septembrie 2013 când am marcat istorie culturală prin realizarea unei expoziţii de mail-art reprezentând 322 de artişti din 110 ţări la sediul ONU din New York această nouă expoziţie reprezenta o importantă dimensiune de implicare interculturalitatea.
MULTUMIM: Stefan Balog-presedintele Fundatiei “Inter-Art”
                    Ioan Hãdãrig-director artistic al Fundatiei “Inter-Art”    
                    Robert Lixandru-secretar general al Fundatiei “Inter-Art
http://www.inter-art.ro

Multumim fotografilor :Paul Kim ,Iulian Popa
Comments

Popular posts from this blog

Cerebrating Pride-social networking event by Yanny Deconescu

Nicu Rotaru multiplu campion si alpinist de top aduce steagul Romaniei pe cele mai inalte culmi

Robert Stan Fitness Champion